Forside

Velkommen til FitnessNu Hillerød på Lokesvej 7

Vi står altid klar med åbne arme til at tage i mod dig i receptionen eller hjælpe dig med fx maskinerne. Hos FitnessNu Hillerød går vi nemlig rigtig meget op i god service og kvalitet. Vores professionelle og smilende personale er imødekommende og nærværende, for det er vigtigt at alle vores medlemmer føler sig hjemme i centret – det er nemlig jeres center!

FitnessNu Hillerød er mere end bare fitness!

FITNESS

Vores fitnessafdeling er for alle! Det er for dig, som kan lide styrketræning i maskiner eller med frivægte. Dig, som kan lige konditionstræning. Dig, som kan lide crossfit. Og dig, som elsker at træne socialt og få en god hyggesnak under træningen. Du vil også opleve, at medlemmerne ofte planlægger gruppe-træninger inde på vores Facebook gruppe.

HOLDTRÆNING

Du vil opleve, at vi har fede hold med top instruktører, som nok skal sørge for, at du har haft en god træning på holdet. Vi har de traditionelle, som Crossfit, Motionsboksning, Cirkeltræning og meget mere. Men vi har også nogle mere specielle hold, som Gustavs BadAss time, Selvforsvar og Bassinhold. Der er plads til folk på alle niveauer, om du er nybegynder eller top atlet, har vi noget for dig.

WELLNESS

Det kan være nødvendigt at tage en pause fra hverdagens travlhed, finde roen i sig selv og langsomt lade op igen. I vores wellness område kan man med andre ord gøre netop det, du og din krop har brug for. Du kan gøre det i vores store 32,5 grader varme bassin, i vores sauna eller en tur i saltvandsbassinet med 28% salt.