Teamet i FitnessNu Hillerød

Hos FitnessNu møder du engagerede og hjertelige instruktører, fysioterapeuter, personlige trænere og administrativt personale, der tager hånd om dig og din træning.

Mød vores team nedenfor

Gustav Salinas

Personlig træner

Gustav Salinas

Gustav Salinas er udover at være en tv-personlighed, manden bag FitnessNu og medejer af FitnessNu Hillerød.

Han er uddannet personlig træner, coach, kostvejleder og fitnessinstruktør og har allerede hjulpet flere hundrede danskere med at nå deres mål, hvad end det er vægttab, stramme op eller opbygge muskelmasse. Gustav har især specialiseret sig inden for vægttab, men har selv gennemgået en kæmpe transformation ved at tage 36 kg på i muskelmasse, så han har prøvet det hele på egen krop, og ved derfor af erfaring hvad han laver.

“Jeg er af den opfattelse, at man kun har ét liv og man bør gøre sit bedste for at få det optimale ud af det, så længe man har det. Jeg har personligt gennemgået en kæmpe forandring på egen krop de seneste år, og jeg er da også faldet af hesten undervejs. Men i min optik er det okay at falde, men det er ikke okay at blive liggende! For jeg har nemlig fundet ud af, hvor vigtig sundhed er for at man kan føle sig tilpas, hvile i sig selv og være lykkelig! Derfor har jeg gjort det til min ambition at hjælpe folk med at få det bedre med sig selv, og få et sundere og bedre liv!” – Gustav Salinas

Mød Gustav i centeret eller kom under hans vinger ved at gå ind på hans hjemmeside www.fitnessnu.dk – han tilbyder alt fra personlige forløb og online forløb til skræddersyede kost- og træningsprogrammer.

Jesper Schnor Rasmussen

CEO & Daglig leder

Jesper Schnor Rasmussen

CEO og Daglig leder.

Jesper står for den daglige drift i FitnessNu Hillerød, han har selv dyrket bodybuilding i mere end 20 år, så han har en  stor viden inden for træning og kost.

Jesper besøger gerne virksomheder og fortæller om FitnessNu Hillerød. Det er også Jesper, der laver firmaaftaler, så hvis dit firma ønsker en fitness aftale – om det så er medarbejderaftaler eller holdtræning, så er Jesper altid klar til en snak.

Har du nogle spørgsmål omkring centret, kan du altid tage fat i Jesper.

Anette Kleis

Instruktør
Jumping Fitness

Jumping Fitness instruktør og Fitness Instruktør

Jeg brænder for at hjælpe folk med at nå deres fysiske mål på en sund måde uanset om målet er vægttab, sundhed eller en større og stærkere krop.

“Jeg engagerer mig personligt i dig og din plan, er altid nærværende og sætter en stor ære i, at vi sammen når dit mål”.

Find mig på KLEIS workout.

Allan Malmdorf

Ejer af VakuumCare

Allan besøger gerne virksomheder og fortæller om VakuumCare.

Hos Allan kan du bestille tid til Vakuum-terapi. Ring for booking på telefon 4068 4220.