Tactic Triangle Systems TTS

Tactic Triangle System (TTS)

Det bedste selvforsvars system er det der, med de færreste bevægelser, kan afværge flest angreb efter kortest indlæringstid, uden nogen former for fysiske forudsætninger.

TTS er et selvforsvars system, som fungerer som et multitool, konstrueret til at give tryghed i en konfliktsituation på gaden. TTS er logisk, derfor meget nemt at lære. TTS systemet gør brug af en genial biomekanisk trekant, for primært at beskytte hovedet og de vitale kropsdele, samt et våbenkoncept, som træner udøveren i overlevelse i ekstremt kritiske situationer.
TTS er et nærkampsystem, som har sin oprindelse i den moderne konfliktfulde verden, og er opstået i den professionelle sikkerhedsbranche.
TTS kan trænes i enkelte sessions af 1,5 time, og giver udøveren Street Suvival Tools med det samme. TTS kan trænes løbende for at skærpe og optimere Street Suvival Tools.
TTS kan også trænes som elev i vores akademi, og er en uddanelse i kampkunst bestående at 6 levels. TTS systemet er gundlagt af John Andersen, som har en lang praktisk
erfaring fra sikkerhedsbranchen, samt mere end 20 år i kampkunstens verden.